wohoStor dag, stor dag! Eller jag vet inte. Känner mig extremt vuxen som förhoppningsvis snart får sätta mig bakom ratten och försöka att inte döda någon. Förvånad över hur fort de behandlade min ansökan (har typ hört att det tar lång tid ibland). Minns när jag var liten och längtade över att köra moppe, nu får jag (har inget körkort så jag är väl lite olaglig, men jag åker bara till sjön HALLÅ) köra det, bil (typ) och vår gräsklippare hahaha helt lagligt. Är lite nervös för det är väl inte som att köra radiobil direkt.

Hur som helst sprang jag 5 kilometer i snöoväder idag. Eller ja, det blåste, snöade och regnade på samma gång. Måste säga att jag är stolt, för förra året orkade jag knappt 4 kilometer och jag fick alltid håll och var omotiverad. Nu sprang jag på egen hand 5 jävla kilometer i världens väder och jag stannade inte en enda gång, jag fick inte heller håll. Jämfört med att min idrottslärare ska springa Stockholm Marathon är väl detta inte så långt, men för mig är det ett enormt framsteg.

Kommentarer
Postat av: f | n

AHAHAH så skön 8D men det är typ Gävles bästa hockeylag om man säger då, och varenda jävel här typ avgudar dom -.- förutom JAG hehe.

2012-04-21 @ 12:20:28
URL: http://obsessedofyou.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0