photoshoot med matilda (bloggen gör kvalitén SÅ DÅLIG)Tack blogg.se för att du sabbar kvalitén på mina bilder. Hur som helst har jag idag spelat golf med klassen och på det viset dragit på mig en början till en ful bonnbränna. Sen fotade jag Matilda ute i stekande sol och fick en rejäl bränna på axlarna (aj) och sen en ful shortsbränna. Måste sola bort shortsbrännan, för den är fulast. Men till bilderna då. Detta är bara ett lätt utdrag, och andra bilden är inte ens med i själva "photoshooten". Temat kommer bli klarare när jag sätter ihop min PDF, är faktiskt nöjd. Snygg vän jag har, elleeer?

Kommentarer
Postat av: elina

åh vilka härliga bilder! håller med blogg.se sabbar hela kvaliten!

2012-05-25 @ 19:59:09
URL: http://jonssonbarn.blogg.se/
Postat av: elina

haha ja..det suger! vill ju kunna ha snygga bilder haha och inga suddiga/immiga haha..Håller helt med dig också! samtidigt skönt med att inte ha en egen för det är ju massa ansvar det också..speciellt alla pengar som rullar som man lyckligtvis som medyttare inte behöver oroa sig för :D hehe..

2012-05-25 @ 22:28:22
URL: http://jonssonbarn.blogg.se/
Postat av: Märta

Dom blev ju bra ändå lilla Emilia, VAR INTE OROLIG! Vill dock se de andra bilderna, blev nyfiken vad det va för klänning som hon har på andra bilden.PEACE OUT!

2012-05-28 @ 11:32:47
URL: http://martaekestaf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0