Listen to: Manhattan - Kings Of Leon
Hello there beautiful. Sitter i skolan och borde nog börja skriva nu. Det går faktiskt inte så lätt. Tänkte posta en snygg (!!!) bild på Tom as well, men det såg så konstigt ut. Anyway så är jag dödsförkyld. Inte så att jag ska dö direkt men jag låter som ett målbrottsbarn och har en skitirriterande rethosta och så lever jag på nässpray.
Maten jag äter smakar ingenting heller, det suger ju. Fast jag behöver inte vara med på badet idag, that's nice.
Nu ska jag skriva. Tror min svenskalärare spyr på mig snart, är tredje kapitlet i min tonårsbok jag nämner någonting om Tokio Hotel. Jag menar, jag har ju ett liv, men först skulle vi skriva om någon vi beundrade. Det blev Bill, för honom beundrar jag. Sedan nämnde jag i ett kapitel om mig själv att jag bland annat har fått någon permanent Bill Kaulitz-skada och nu ska jag berätta om två konserter - Coldplay och Tokio Hotel.
Sen är det stopp. I promise.

Smög in ett låttips också. Listen!

Hello mr.Kaulitz, wanna marry me?Nödvändigt att läggas till: jag älskar att du har håret uppe, jag älskar att jag ser din tatuering och jag älskar att du är så himla snygg. Tänkte posta den här bilden förut men hann inte. Here you have it. Har några till, men den här är min favorit of all times.

Hatar min profil men låt gåInte så snygg bild men den är allt jag har att bjuda på. De stänger av strömmen om en kvart (de ska göra något här ute på Fogdö, totalt onödigt, jag har ett viktigt hemprov att göra, på datorn?) så jag har bråttom och pappa hetsar på mig från köket.
Jag är totalt död - har ont i ögonen, öronen, halsen och näsan. Och nu magen. Pff.
Gillar Bills "nya" frisyr också, bra att han inte dumpat sin lilla mohawkliknande grej för evigt.

Uppdaterar med något kul imorgon istället...

Idag är hela jag uppochned, tror jag är sjuk och jag har ett stort hemprov att oroa mig över. Så hann inte ladda in bilderna jag tog tidigare. De är inte så speciella, men jag älskar blommorna som växt fram!
Wait for it...

oh you make me wanna listen to music againKommer ångra den här bilden, men mitt öga ser ju helt konstigt ut, typ ett ödleöga. I alla fall fick jag en skitfin kommentar idag av min syster:
"HA-HA, du har fräknar. Du är ett ginger-kid."
Men det bästa citatet är ändå från bussen. En kille tryckte på stopp som normalt folk, och när bussen stannade klev han av. Bussen stod stilla en stund och jag undrade varför i mina tankar, så säger chauffören asförbannat i mikrofonen:
"Skulle ingen av här eller?!"
Varpå alla modiga tonårspojkar skrek:
"HAN GICK JU AV, GUBBE!"
Sedan vid nästa hållplats när en av dem skulle av stannade han lite i dörren och sa:
"Jag går av nu!" med värsta happyfacet.
Funderade på att göra samma sak, men... Näe. Sådant gör inte jag!

I saw a picture of you, hangning in an empty hallwayIdol är lite pinsamt jämfört med American Idol. Erik Grönwall vann i Sverige och skapelsen här uppe kom TVÅA i USA. Vad är det för fel på människor ibland?

Sötnosarna
Bild nummer ett: Ronjah. Är nog min favoritponny, hon har saker för sig men hon är så fin och duktig.
Bild nummer två: Bishops Laugh Little Gent, kallas Gent. Ridpasset sist på honom gick superbra, han brukar oftast gå med huvudet högt i vädret eller vägra ha det stilla, men förvånansvärt nog så gick han i form hela lektionen, låg och fin. Han är trygg att hoppa på hah.
Bild nummer tre: Karaat. Bushäst nummer två! Han är mysig och känns liten på något sätt. Honom är jag lite tveksam på att hoppa med, eftersom jag ramlat av två gånger vid hoppning (behöver ju inte vara hans fel förstås). Han kan ju hoppa men han tvärnitar ibland och det är inte så kul.

Gillar speciellt de här tre för att de är så fina i steget och bara allmänt mysiga. Fick lust att slänga upp lite bilder, de kommer från www.mariefredsridklubb.com och det är inte jag som sitter på =)

We gonna show this town how to kiss these stars


Music Author Prize

... vanns av THs producenter. Okej, de vann sin kategori men jag blev tvungen att skriva detta ändå. Har inte nämnt detta men jag drömde typ genom David Josts ögon häromnatten. Det var skitkonstigt, haha. Typ flög i en helikopter över scenen som de hade ställt upp i Grand Canyon... Om det nu stavas så.
Igår så fick jag min pussponny (japp) på ridningen. Hon hoppar verkligen fint - lyfter på benen och det vi behöver träna på är vägen efter hindret, fick massor av beröm för vägen innan men efteråt är lite svårare om man måste samla henne från galopp på bara några meter till trav och över ett par bommar. Men hon hoppar allt så nästa gång ska jag tuta och köra då vi antagligen hoppar bana. Det ska bli kul!

Måste skynda mig...

Bråttom helt plötsligt, jättetrevligt! Men jag tänkte ploppa in den här gifen som ser lite malplacerad ut. Känner att jag behöver titta på lite ifall han verkligen ska sluta jobba för TH. Och sen ska jag försöka fota när solen kommer fram, så det blir INTRESSANT här. Just nu har vi lite snö, jag vill inte gå ut.

Tokio Hotel live pt 2 picture 1Den här bilden blev för härlig måste jag säga. Don't you think? Tänkte ladda upp något annat men det fick bli den här bilden. Ibland blir man lite frustrerad. Jag har en jättesöt bild på Tom, där han står och ser ned, och ler, men den är suddig. Hatar dig, kamera. I alla fall i mörkret, annars massa pussar.

Hej hej hemskt mycket hej

Jag har en så originell rubrik... Eller inte. Såhär skuttade jag runt i dag i alla fall, ingenting speciellt som vanligt. Armbandet syns inte så bra på bilden, men det har jag faktiskt hittat, det är massa tärningar på, det är inte heller speciellt och nog inget man skulle köpa. Ändå fick jag höra två gånger "vart har du köpt det?!"
Jag hittade det, och det var tydligen att bra fynd...? Förstår inte riktigt hur man kan vilja betala för ett sådant, men okej. Hemprovet i kemi ligger på övervåningen och jag har inte tagit tag i det ännu, hur ska jag orka?


Sommarbild, känner att naturen behöver inspiration i dessa svåra tider, det var banne mig snö igår


Snyggare än tejp

Måste uppdatera min blogg från min systers dator för att min andra kära, kära (!!!) syster har den andra datorn sedan FEM TIMMAR och hon vill inte lyfta på rumpan för hon har ju skolarbete. Sist jag gick in, skulle lämna tvättkorgen åt mamma, så satt hon vid Facebook vilket jag antar att hon gör nu också.
I alla fall är min mobil som vanligt sär och jag blev trött på tejpen som satt på batteriluckan för att hindra den från att ramla av. Det är inte så uppmuntrande när man lyfter upp mobilen från bordet, går iväg och inser att man glömt luckan kvar. Så jag satte ett snyggt Billklistermärke där istället, nu är den mycket trevligare att se på!


Nu blir jag ännu argare över att jag inte kom iväg till Paris

Låter videon tala för sig själv. Tänk att få sitta typ där, och se David Jost i egen hög person gå förbi! Det var ju trots allt på den sidan vi skulle suttit. Matilda skulle få hålla i mig och tejpa för käften på mig med någon osynlig tejp. En lite gladare nyhet än att jag får ångest över detta är att jag ska på Kent i sommar, i juli. Egentligen skulle jag inte brytt mig om det varit i Stockholm men nu är det i Eskilstuna i Parken Zoo. Rätt så liten scen (ändå får de plats med 10.000 personer till det här eventet), utomhus, plus att jag typ spenderade somrarna där som liten, och det är deras hemstad. Kan bli kul! Se på videon... Är han inte rätt snyggt klädd också?
Ska försöka att bli bättre på kategorierna btw. Typ 99 % av inläggen ligger på allmänt, smart va?It runs in the family

Kameran samarbetade inte riktigt igår. Det går faktiskt att hoppa tre på studsmattan, för att den är stor. Men det är ändå läskigt, fast jag är superbra på att 'ta andras studs' och få hoppa dubbelt så högt upp mehe.
Min syster har pinsamma bilder från den stunden på sin kamera. Om de kommer upp på Facebook dör jag. Jag hade skitfina för stora långkalsonger som agerar mjukisbyxor på mig som jag dragit upp för att skämta och på en bild drog jag upp tröjan (vad tänkte pappa som stod i snåret tro). HÅLL UTKIK FAN. Vill inte skämma ut mig mer än vad jag redan gör om dagarna!


Somebody call 911 OCH KAN MIN BLOGGTEXT SLUTA DAMPA?

Hej hej hemskt mycket hej, ignorera rubriken. För två anledningar: jag har låten på huvudet och fick lust att skriva sådär. Och mitt hej fick jag också lust med.
Varför blir alla så "NEEEEEEJ"-iga när jag säger att jag vill ha oktober redan nu? Jag vill hellre ha sommar, men marknaden är en av de bästa tiderna på året.
Jag åker aldrig karusellen på bilden igen, så när galna kompisar åker så står jag hellre på fast mark och ser på, fotar lite.
Och SNÄLLA, befria mig från Gröna Lund med min klass? Ibland är de för härliga men jag spenderar hellre mina pengar på att åka dit med de närmaste kompisarna och stanna där till klockan tio eller något. Vi kan väl bara... Åka till Stockholm?


Skittles iz almost as nice as my clotheses

Random rubrik på hög nivå, ville bara få med clotheses, har gått runt och sagt så hela dagen och idag är det riktigt fint väder ute. Kunde lalla omkring i linne och öppen tjocktröja idag efter skolan, jättemysigt.
Sedan såg jag en liten humla (tre faktiskt) när jag var ute. Efter det såg jag på Top Model, åt upp mina Skittles och nu inser jag att jag har en chokladkaka också. Är inte så sugen haha... JAPP TEXTEN ÄR KONSTIG.
Men den får vara så, för det är vår nananana


Lalalala rubrik

Idag är det finfint väder ute. Finfint väder menas med en temperatur som överstiger 15 grader, alltså. Har roat mig med att montera studsmattan och Jackson kände för att hjälpa till, så nu är det tassavtryck över hela mattan eftersom han var tvungen att springa runt på den medans den fortfarande låg på marken.
Längtar inte tills skolan imorgon, jag ser så fram emot att behöva stiga upp tidigt. Alternativ två är ju att bli uppsläpad ur sängen under vilda protester...

Die Wärme trägt uns bis in die Unendlichkeit


Vi är inte fullt normala, speciellt inte mitt i natten


Det har jag väl aldrig påstått? Gårdagens och nattens bilder hehe. Det är väldigt lätt att bli paranoid i mörkret. Att bli rädd för en filmmeny är bara beviset. Roliga filmer är mycket bättre.


Nya jeans. Tights. Whatever!Lever livet

En av de bästa sakerna med att föräldrar och alla syskon förutom ett är borta är att man kan göra lite vad man vill. Till exempel åt vi kombinerad frukost och lunch vilket var att vi grävde fram makaroner, bacon och köttbullar, fetaost och gurka.
Jag är proppmätt och kombinationen låter hemsk men jag lovar att det är gott, speciellt om man gör makaronerna på mitt sätt.
Vad är makaroner utan socker? Ingenting, I tell you!

No words


LookTitta vad jag grävde fram när jag tittade efter någonting helt annat. De gör sig inte bra på bild (eller utan kjol), då ser de rätt barnsliga ut, men de där kan nog bli rätt snygga till min svarta tyllkjol. Roligt roligt, äntligen lite variaton på tights. Det bästa är ju att de är oanvända och jag inte har en aning om hur de kom till just min låda.

Jag älskar pastasallad

Det är någonting jag kan proppa i mig, vilket jag gjorde nu. Inte alls så bra. Men för en perfekt pastasallad SKA man ha god pasta, sallad, gurka, paprika (gul eller röd, jag tog båda), fetaost (Apetina, annars duger det inte haha), grovmalen svartpeppar, salladskrydda och Rhode Island-dressing samt bitar av köttbullar eller någon korv.
Det var så gott den här gången att jag åt upp allt fast jag blev mätt efter halva. Alltså ska man kanske se till att inte äta det här för ofta, då lär man bli en liten köttbulle själv!
Sedan har jag laddat in rätt många gamla bilder, datorn valde att samarbeta och visade alla bilder på en gång från minneskortet och inte tio stycken i minuten. Prepare for that.


Jag kan rulla fram snart

Precis som julen äter man för mycket skit (goda saker dock) på påsken. Jag börjar få ont i magen så jag har lagt mitt godis en bit ifrån för ett tag, sitter och tänker på hur mycket jag skulle vilja ha en macka istället och försöker hitta en film att se på.
Fortfarande på fel dator men imorgon ska jag ladda in lite bilder. Hittade några bilder från andra mars, det säger väl inte er någonting men det är dagen efter jag klippte mig. Vad har hänt med mitt hår? Det var jättefint då. Tycker jag i alla fall. Så en sådan bild ska jag lägga upp! Man blir lite slö med bloggandet när allt man gör är att sova, äta, ligga i soffan och sedan sova igen.
Hoppas ni ätit massor som jag i alla fall. Så ska det vara!

Nattbloggning

Idag har jag legat i sängen med öppet fönster på morgonen, kikat på den blåa himlen genom gardinen.
Det kändes nästan som sommar för en kort stund. Det påminner mig om att jag måste köpa nya tygskor. Inte Converse alltså, utan skor som saknar Converse-märket. Och då ramlar tankarna till att jag måste beställa en tröja från Tyskland, vilket får mig att tänka på att jag inte har råd med nya skor för att jag ska spara pengar för att kunna åka på någon utomlandskonsert.
Jag har sparat pengar non-stop i snart tre år. Sparar, köper något dyrt, andas ut för att jag kan köpa onödiga smågrejer... Sedan dröjer det någon vecka innan jag hittar något annat dyrt som jag sparar till.
Nu är det ungefär tusen miljoner saker jag vill ha. En ny mobil ligger högst på listan, för om jag till exempel skriver såhär...
Jag kommer snart, ska bara packa ned min plattång och mina andra saker hehe (vadå random mening?) blir det:"Jag kommer snart1 ska bara packa ned min plat8ång och min2 andra saker heh3"
Ja, det är irriterande.

En annan irriterande sak är den här texten. Men den blev helt plötsligt stor, visades inte när jag postade inlägget så jag fick kopiera och klistra in igen och då blir ju texten såhär. I alla fall i min blogg.
Ful text var det här alltså. =(


Nu ska jag sova i tusen år

Äntligen lov. Jag är verkligen jättetrött nu, i morse var jag så trött att jag inte orkade göra mer än att platta håret som såg förjävligt ut as usual, och sätta upp luggen för att jag inte orkade styla det på något sätt. Uppfinningsrikt. Dock blev jag lite gladare när busschauffören hade orkat lägga till ett litet "Glad påsk" där numret på bussen och så vidare står. Som en liten.. GIF, ungefär.
Är också trött pga ridningen, bara jag och min syster dök upp så vi fick som en privatlektion, och det var kul men ansträngande, och Ronjah som jag red var jättetittig men när jag travade av henne gick hon i alla fall bra på tygeln och inte sådär bara ibland som innan. Hon är faktiskt väldigt svår.
Men jag är glad över att första april snart är över, man kan ju inte lita på någon.


RSS 2.0