Nattbloggning

Idag har jag legat i sängen med öppet fönster på morgonen, kikat på den blåa himlen genom gardinen.
Det kändes nästan som sommar för en kort stund. Det påminner mig om att jag måste köpa nya tygskor. Inte Converse alltså, utan skor som saknar Converse-märket. Och då ramlar tankarna till att jag måste beställa en tröja från Tyskland, vilket får mig att tänka på att jag inte har råd med nya skor för att jag ska spara pengar för att kunna åka på någon utomlandskonsert.
Jag har sparat pengar non-stop i snart tre år. Sparar, köper något dyrt, andas ut för att jag kan köpa onödiga smågrejer... Sedan dröjer det någon vecka innan jag hittar något annat dyrt som jag sparar till.
Nu är det ungefär tusen miljoner saker jag vill ha. En ny mobil ligger högst på listan, för om jag till exempel skriver såhär...
Jag kommer snart, ska bara packa ned min plattång och mina andra saker hehe (vadå random mening?) blir det:"Jag kommer snart1 ska bara packa ned min plat8ång och min2 andra saker heh3"
Ja, det är irriterande.

En annan irriterande sak är den här texten. Men den blev helt plötsligt stor, visades inte när jag postade inlägget så jag fick kopiera och klistra in igen och då blir ju texten såhär. I alla fall i min blogg.
Ful text var det här alltså. =(


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0