Nu blir jag ännu argare över att jag inte kom iväg till Paris

Låter videon tala för sig själv. Tänk att få sitta typ där, och se David Jost i egen hög person gå förbi! Det var ju trots allt på den sidan vi skulle suttit. Matilda skulle få hålla i mig och tejpa för käften på mig med någon osynlig tejp. En lite gladare nyhet än att jag får ångest över detta är att jag ska på Kent i sommar, i juli. Egentligen skulle jag inte brytt mig om det varit i Stockholm men nu är det i Eskilstuna i Parken Zoo. Rätt så liten scen (ändå får de plats med 10.000 personer till det här eventet), utomhus, plus att jag typ spenderade somrarna där som liten, och det är deras hemstad. Kan bli kul! Se på videon... Är han inte rätt snyggt klädd också?
Ska försöka att bli bättre på kategorierna btw. Typ 99 % av inläggen ligger på allmänt, smart va?Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha!! Du skulle stå där och asflina, och glo, och vara inne i din egen värld, sen skulle jag komma och typ: "Daaaviiiiiiddd????" Och vänta på ditt svar som jag inte skulle få försen han var utom synhåll, om ens det xDxDMen vad konstigt att ingen hoppade på dem eller bad om autograf :c

2010-04-17 @ 19:31:45
URL: http://fascinationa.blogg.se/
Postat av: Nadja

Ne fan va kul :C

och andreas och gordon var ju där med. ÅH fick typ flashbacks då jag hörde den där stämningen i arenan FÖRE konserten. och låten där ... åh take me back. :C(och ja. jost är en snygging ja )

2010-04-18 @ 13:21:19
URL: http://obsessedofyou.blogg.se/
Postat av: SOMA PIROT

å så kul att se dem. så stolta de måste vara över killarna. Ser jag fel eller är andreas jävligt snygg?

2010-04-18 @ 16:41:19
URL: http://somisen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0