jag kastar stenar i glashusFin häst. Jag har inte tagit bilden för jag har ju ingen systemkamera (man ser på resten att det är en system) utan jag skulle gissa på att Kajsas (hon jag är hos) barnbarn Johanna tagit bilderna. So now you know, men det är ju Kajsas dator (her pictures) och var faktiskt bästis med Johanna när jag var typ... liten. Anyway, visst är Ising söt?

Igår när vi åkte ned blev det ett jäkla liv som vanligt. Tåget var precis i tid, sedan när vi väl var framme var vi 75 minuter försenade, och inget Pågatåg gick till Skurup så vi satt på en buss i kanske någon timme i hettan. Här har det tydligen inte regnat på ett tag, perfect, är riktigt varmt faktiskt. Ising är smalare och Ymja är grovare, tur att Ising finns och leker mamma, annars skulle Ymja som är unghäst manglat ned mig till marken tror jag. Hon äter allt, försökte äta min kamera också (ny diet?) Haha, nejmen...
Ska nog hitta på någonting annat nu, men mamma skickade iväg mig till datorn. Idag kommer våra höns också, för er som är intresserade. Ska bli intressant, 10 höns och 1 tupp.  Snart kan vi ha ett zoo hemma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0