the words in the mirror are making me shiver

Livet leker och solen skiner. Här nere är det inget regn, kanske bara ikväll och imorgon men det är första regnet på länge, tydligen. Har gjort nytta igår och idag, igår efter middagen gav jag mig ut på en springtur. Det är mycket mer peppande att vara här, det är finare omgivning och när man inte riktigt vet hur vägen ser ut, är det bara att springa och inte titta ut några speciella märken för precis hur långt man ska orka, plus att jag inte springer på vägen jag alltid går två gånger om dagen annars.
Idag har jag mockat i hästhagen i stekande sol i 1 timme och 20 minuter och jag antar att det blir en kort ridtur sen om det inte börjar att regna eller om det är för varmt. För då orkar inte jag heller... När vi var i stan hyrde vi film och jag valde Avatar, måste se den igen. Plus att jag får en sysselsättning i två timmar och fyrtio minuter.

Kommentarer
Postat av: N A D J A

sv: hm.. jag lyckades göra sånt på min gamla digital kamera också. du vet macro inställningen? det ser ut som en blomma typ, välj den och sedan kan du typ lägga fokuset på din hand lr nåt. alltså åh svårt att förklara.

vi säger att du ska ta kort så det blir suddigt. ta på ett träd. det kmr små ljus ringar därifrån. och så sätter du handen typ framför. tar fokuset med bakgrunden suddig och sen är det bara att ta bort handen och fota det där suddiga. funkade för mig c:

2010-08-07 @ 18:38:56
URL: http://obsessedofyou.blogg.se/
Postat av: N A D J A

sv: gört :D

men den där rosa bilden ser systemig ut eftersom jag tog den med systemisen. XD

men jag har liknande nästan lika bra bilder från min gamla digital C:

2010-08-07 @ 21:23:50
URL: http://obsessedofyou.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0