yellow

Lång text-varning. Men läs.

Inte för att det är något gult här heh, men har fastnat för låten, har inte riktigt gjort det innan. Jag är grymt trött.
Igår kväll fick jag typ feber, sedan illamående och magvärk. Så efter att jag duschat plågade jag mig igenom att föna och platta håret lite, innan jag däckade i sängen med en varm flaskliknande grej på magen, min fysikbok, mp3 och mobil. På morgonen vaknade jag upp nästan likadant, fast efter att ha varit i skolan ett tag mådde jag bättre.
På hemkunskapen skulle jag och Matilda fixa en egen måltid, vi hade en budget på 20 kronor osv som vi fixade förra gången. Vi gjorde ostfyllda köttfärsbiffar med klyftpotatis, morotsstavar och lingonsylt. Det blev väldigt gott faktiskt, hehe. Definitivt något jag ska göra hemma.

En positiv grej är att min plats för friluftsdagen är fixad! Ska vara på min praoplats, Helmers ridcenter som är typ två busshållsplatser ifrån mig. Det är väldigt kul att vara där, sen ska jag få hyra en ponny i en timme. Kostar visserligen 100 kronor, snällt av mamma och betala faktiskt. Kliar i fingrarna, vill verkligen rida Lukas eller Zorro... Mina små sötnosar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0