ett onormalt inlägg precis normalt för min blogg coming up...Why this picture, frågar jag nästan mig själv. Well.
Från att ha varit en prydlig bokhylla innehåller den nu... allt till säkert allas förskräckelse. I den bakom väggen på bildens vänster finns lite lådor och en Coldplaybiljett samt konfettifjärilar därifrån. Ska väl ta en lista, jag har lite sådär brist på annat att göra.

1. Tokio Hotel-sidan. Urklipp från en Globentidning, konfetti, en burk med konfetti, ett nyckelband med två bilder på, några pins, två singlar (om båda nu står framme, jag vet faktiskt inte), en skiva, tre dvd:er som nu är fyra. Reflexarmbandet, och the almighty ticket.

2. Ett orange band från Schools Out 2010. Ett minne att ha.

3. Diverse trasiga prydnader som är gamla samt ett kuvert med cirka 24 euro.

4. Ett glas från McDonalds glas 2009. Jag vet inte varför det bara står där, kanske för att vi typ har tre blåa samt massa andra i skåpet redan.

5. Kuvert med betyg, kuvert med pengar, kuvert med massor. Kort, comviq-grejer osv.

6. En nu länsad spargris, köpt i Österrike när jag var typ sju.

7. Kent-konfetti. Trasigt och sådant jag inte hunnit släta ut.

8. Random gamla böcker med konfetti i...

9. Kent fick vara med på ett hörn. Biljett samt konfetti.

10. Ett litet usb som gömmer sig bland prydnaderna med alla bilder och videor från TH-konserten på. Pappa vill ha tillbaka det men... svar nej.

Det som hänger ned är axelremmen på min väska och jag börjar fråga mig nu, såhär efteråt varför jag ens skrev allt det här. Men sådant här finner man bara i min hjärna.what's the story morning gloryFrån Eskilstuna.

Här sitter en väldigt hes tjej och vet inte vad hon ska skriva förutom att den svenska sommaren verkar ha knuffat undan 'den varmaste sommaren på länge'. När jag ser hennes turkosa Converse påminner det mig om att jag inte fotat allt som står på dem än, har ju skrivit ett och annat... Igår tog jag upp mina rosa fejk-converse och hittade lite annat skrivet från 08, blev glad.

you're my star.

Den här dagen måste nog gå till historien. Skrik tills halsen började värka på Gröna Lund, för mycket spaning på snygga killrumpor (hela historien måste berättas, det är dock en väldigt lång sådan så vi gick inte direkt runt och spanade), ett missat tåg och att springa över halva Stockholm i år igen. Tack, SJ.
Fick sitta på perrongen ett tag och äta en dyr pressbyråmacka tills tåget kom för att sedan sitta på det i två timmar.
Men vi hade roligt: väldigt, väldigt roligt och jag tror inte att jag någonsin kommer låta bli att slänga mig i Matildas famn när monstret nästan lutar sig över mig i Blå Tåget. Jag borde nog växa lite, but hey - det är faktiskt läskigt.
En annan rolig sak är att vi nästan blev småstammisar på Insane fast det var väldigt lång kö med irriterande skåningar som trängde sig.
"Är det ni igen?"
Såklart det är!


matildaGröna Lund imorgon med den här filuren. Om cirka 10 timmar och 45 minuter står jag i min garderob och plattar mitt hår/kastar mobilen i golvet/somnar om och försover mig. Think of me then.
Har fått byta tillbaka till min gamla mobil och jag fattar inte hur jag kunde värdera den så högt. Den är fortfarande min andra älskling, men jag menar... Den ser överkörd ut. Har fått en repa i skärmen som jag stör mig jättemycket på, men på denna är det repor och sprickor all over, tejp på hela baksidan och en väldigt irriterande vibration samt smssignal. I miss my pink one really really much

blueTog bilden i farten, ser ju halvt fult/smått stört/halvt coolt ut, har lite hö på mattan ser jag. Mitt marsvin i farten.
Well dessa hittade jag för 129. Har letat ett bra tag efter ett par som liknar converse utan en ful logga. Och som är blåa. Puss massa puss på dem.

room on the 3rd floor

Musiken får inspirera. Anyhow, bloggen är inte helt klar än, är inte nöjd men what ever. Lila får det bli.


don't make a sound, I know they're watching
Do not know if I posted these before.

who are you who am IEn sådan där meningslös bild. Ser aningen hjulbent åt det motsatta hållet ut.
Det dåliga vädret håller i sig och jag tänker göra absolut ingenting idag förutom att läsa ut Eclipse. Bloggdesignen kommer bara få mig på dåligt humör så den lämnar vi åt sidan en stund.

item nr.1: min mobil är mitt allt.Det var mörkt när jag fotade bilderna så fick klippa ut skärmen bara... Anyway, min älskade Samsung S5230. Är beroende av min mobil, varje gång jag vaknar tittar jag klockan, tittar klockan hela tiden nästan. Ser alltid till att ha kortet laddat, utan Comviq går jag under.
När jag har tråkigt brukar jag surfa runt vilket leder till mindre batteri efter ett tag, men är ju inte mitt fel att jag spasmar runt på bloggar och Google som en turist inom internetvärlden. Förstår inte hur en del INTE kan gilla att ha mobil, typ vuxna. It is one of the best things in life.
Smsa är något jag gör ofta... Tror mina föräldrar inte gillar det, eftersom att pappa alltid säger:
"MEN SLÄPP MOBILEN!"
Nej, mobilen släpper jag aldrig. Puss på den.

neeeeeeeeeeeewFinfin min jag vet... Det var inte direkt meningen. Anyway, köpte den här idag. Det jag ursprungligen går runt med på överkroppen idag är en likadan som har legat i min låda i typ två år, så det är ju inte samma modell. Den är typ djupare där fram och mindre kant, men pretty much the same. Jättemysig.
Hittade AT LAST (snarare tog mig tid) en ögonbrynspenna. Mina är så glesa att jag dör här och nu på fläcken, hatar dem till döds. Kanske borde börja om? Näe, he-he.

Nu ska jag hitta någon frukt eller något, har inte ätit frukost. Ska dock först klippa ihop item nr.1 på sakerna jag inte klarar mig utan. Som lovat i typ en vecka.

tillfällig header igen

Ska ha en sådan liten, men på ett annat sätt när jag klurat ut det. Tänkte bara säga det. Det ser förjävligt ut D:


we can turn it up

Okej, hejhej. Pillar fortfarande med designen som inte vill riktigt, har ändrat på rätt ställe men det ändras inte. Hmm. Lite frustrerande. Headern är fortfarande tillfällig okej..........
Är lite lite lite slut i huvudet efter att ha sett på Humanoid City Live, loved it och fan vad killarna röker all the time. Cigg hit och cigg dit, I swear to god.

Hoppas att denna magvärk tar slut snart så att jag kan göra upp lite planer. Måste köpa skor snarast, pronto pronto typ. Och lite andra kläder. Det är sjukt att jag säger att jag inte har några kläder - men ändå får inget plats i lådorna. Det är bara det att det är gamla kläder. Borde rensa.
Nu ska jag brottas med photoshop!

Tror min pappa ville spy när han såg Bill på konserten, by the way. Vad är det för fason?

Tokio Hotel – Humanoid City Live

Jaaaa - de rosa länkarna ska fixas också. Reminder there!

makeover

Håller sakta men säkert (förhoppningsvis) på att göra om i bloggen.
En ny header som bara är en bild om den nu passar in, nya ikoner i menyn och rubriken till inläggen bara.
Lär se lite konstigt ut ett tag, just nu är det ju bara en ny ikon t.ex.

Headern är bara tillfällig tills jag lyckats göra en ny.

Miljoner ord förvinner ner i förrgårs svarta hål som hundratusen åsikter som ingen lyssnar påSlösar bort en halvfin dag utomhus, men ibland finns inte lusten där. För just nu speglar bilden finare väder och det var inte ens sommarlov då.

kent


du är värd att dö för.

Valde rubriken för att det var ett jättesupermegagulligt par framför mig som tittade på varandra under 747 och sjöng det. Sedan kysste de varandra. How cute?!
Datorn har totalt gett upp, så bilderna kommer senare idag (lånar systers dator nu). Det är inte den bästa konserten jag varit på, av de två andra jag upplevt (ingenting slår TH och känslorna då) och speciellt inte för regnet. Jag var genomblöt överallt, underkläder, skor... Mina strumpor som var vita är nu röda från skorna och jag var så trött så strumporna hamnade mot min vita kofta. Om det inte går bort i tvätten avlider jag här och nu då den var helt ny.
Fick bara ett par bilder på grund av regnet och filmade sista låten, ljudet suger säkert men den ska upp på YT.

Var tvungen att skicka igen. Hehe.. Detta ...

foto0188 (MMS)

Var tvungen att skicka igen. Hehe.. Detta lär arta sig till femte raden och vi kom precis vid insläppet. Är det skillnad på det här, Coldplay och TH? ....ja.


Det är faktiskt inte så mycket folk. Såg a...

foto0186 (MMS)

Det är faktiskt inte så mycket folk. Såg asmycket ut i kön. Har köpt en assöt tröja.


Känner mig som en nörd nu. Men hey ho lets...

foto0184 (MMS)

Känner mig som en nörd nu. Men hey ho lets go, typ. Plan B: tränga sig lite. Tydligen. Aja. Jag följer bara de andra!


Texten lär bli konstig igen. Ifall någon s...

foto0179 (MMS)

Texten lär bli konstig igen. Ifall någon söt själ bryr sig är jag klar nu. På vägen dit ska vi förhoppningsvis "snatta" varsin flagga. Turistbyrån sa bara att det var olämpligt, inte olagligt eller ett fy-fy.


oj.

Okej, ett. Mobilbloggen fungerade, thank god. Texten är konstig - inte okej. Whatever. Kommer säkert slänga in ett inlägg från Eskilstuna senare.
Två, jag kom nyss på att jag måste ladda kameran och ladda ur bilder.
Tre, Bill är ringarnas man vilket jag har svårt att acceptera men han är väl snygg som alltid. But I mean, fyra öronringar och en ring i näsan. Hmm... Då är det kanske inte så dåligt att han tog ut ögonbrynspiercingen, fast jag saknar den redan.
Fyra, jag måste göra lunch. Har huvudvärk.
Fem, kommer få fota mina superbra saker (som jag skrev om) imorgon, för alla problem med kameran.
Sex, hejdå.

Undrar om det här fungerar. Skulle ju test...

foto0153 (MMS)

Undrar om det här fungerar. Skulle ju testa! Ska bada sen. Hoppas att det inte är allt för kallt hehe


miraEn sådan där totalt random bild, lika random som jag. Tycker ändå att min lurvgris (heh) är den sötaste jag sett. Den är från förra året, though. Jag håller på och letar efter en av de där grejerna jag skrev om igår, kind of. De grejer jag inte kan leva utan/kap. Idag är det molnigt men det är okej, för jag ska inte sola på ett par dagar. Att förnya brännan en dag blev till att steka sönder i tre dagar...

Anyway, ikväll ska jag försöka mobilblogga, så det blir väl som det blir I guess. Men då är i alla fall inte bloggen lika död, fast alla säkerligen inte är direkt jätteintresserade av vad jag gör/vem jag är med i just den sekunden...

hej

Börjar bli brun men kan ni gissa att jag bränt mig eller...?
Det är bara lite längst bikinilinjen som kommer att gå över, but still. Jag har aldrig riktigt tur med sådant.
Jag kanske borde satsa på kock-karriär, min tzatziki totalvann över pappas enligt familjen. I have to agree.
Han river sin vitlök, jag pressar den. Han har matyoghurt, jag har creme fraiche. Kryddor och sådant.
...nä.

Jag har sjukt mycket jag vill hinna med i sommar. Boda Borg (vadåååå, jag är sprallig), Gröna Lund (I'm gonna go Insane, som man säger), låna mormor&morfars stuga, åka till Skåne...
Funderar dessutom på att fota ett par av mina bra-bra-braprylar. Ni ska få se och ni kommer fatta.

Bildtomt men min blogg är mer en tankerandomtalk-blogg.

enjoying life

Datorn blir mindre och mindre delaktig nu när det är såhär soligt. Bikiniränderna är pretty mindblowing. Känner mig faktiskt brun, jag blir aldrig brun. Fast brunast i familjen, näe... Men jag gör vad jag kan.
33 grader igår, cirka 26 idag. Tror jag väljer 26. Det står man ut med.

this is the best headline ever

Smälter bort härborta, och blåser bort. Det blåser som om det skulle vara orkan - hälften av alla lösa saker + min blomma har flygit iväg i mitt rum. Det var 32 grader i skuggan typ 11 på morgonen - ska man säga okej eller inte okej? Gillar värmen men ändå.
Hade duschat och så la jag mig och solade, då var ju den duschen inte så nödvändig eftersom att ryggen blev rätt äcklig, så fick duscha om för att sedan ändå dra och bada... I-landsproblem once again.

Kimiko är ändå den sötaste katten - fortfarande. När gardinen bredde ut sig över halva rummet i blåsten låg hon under den och försökte leka. Grisnäsa, I love you.

life would be a party it'd be ecstasy

Kortläsaren är borta och kamerasladden har vandrat iväg, så jag vet inte riktigt hur bilder osv ska komma över på datorn. I-landsproblem I guess.
Det är cirka 30 grader här och jag smälter bort eftersom att ingen vill bada med mig på ett par timmar. Mina tänder på vänster sida slutar aldrig att växa (de där irriterande längst bak) så nu har jag problem med att äta och svälja as well. Glass hjälper men igår hände en rätt otrevlig sak så jag vet inte om jag vågar proppa i mig en (jag har inte spytt sen femman, varför NU?)

Jag gillar värmen men det är ju lite otrevligt när man inte kan sova, i natt var det riktigt svårt.


imiliaemiliaBilden jag egentligen tänkt posta var faktiskt inte ur en så smickrande vinkel så det fick bli de här två när man ser min normala sida. Andra bilden speciellt. Jag har faktiskt en matchande överdel tilll underdelen, men den går inte att sola i för det är en halterneck ju. Gör inte det misstaget igen (i Västervik satt jag i solen typ en halvtimme och jag fick märken...)

Solen verkar ha sprungit iväg så jag lär ju inte få ligga och steka på ett tag. Ska iväg om någon dryg timme, sitter med blött trassligt hår och jag har inte ens satt på mig kjolen, bara linnet (he-he).
Gtg so to say.

Skulle uppdaterat igår men internet fungerade inte normalt, så blogg.se fungerade inte alls.

hello summer, come back?!

Idag var det faktiskt lite deprimerande väder. Senare på dagen var det molnigt och grått, fast jag hann med att bada. Dock var det för kallt i luften för att sola, och solen syntes ju knappt till...

Jag är fast besluten vid att behålla mina solstreck och inte låta dem blekna bort. För det är hemskt att se hur blek jag var innan när jag ser mig i spegeln! Jag är inte den brunaste av dem brunaste men believe me - det är vita streck. Jag vill helst ha kvar dem, danke schön. Så solen - kom tillbaka!

Min syster frågade om en Västervik pt.2 men vi båda kom fram till att v inte orkade ladda upp bilder... Får bli en annan dag. Ska gå och äta glass nu, vet att ett inlägg kan bli enformigt utan en bild men varför ha en random bild till denna text...? Imorgon ska jag dock försöka få upp en väldigt fin bild som min syster tog av mig när vi badade. Älskar bakgrunden. DÅ var minsann solen där!

team jacob vs team edwardDe smarta förstår nog vilken sida jag står på när det gäller den frågan om jag måste välja och vad jag ska dra iväg och se ikväll.
Hoppas filmen är bra, ramlade i trappan för den dumma filmen (long story, halkade när jag skulle ned och kika på vilka platser syster reserverat i bion och knäckte nästan mobilen på mitten samt kunde mosat hunden om hon inte varit 20 cm bort, ja, det gjorde ont). Jag har inget flyt...

andas.

Okej - att Bill skulle kunna skaffa septum är nästan som att säga att det regnar när man står där i en vattenpöl helt dyblöt med regnet piskandes i ansiktet.
Men att TOM skulle kunna pierca sig i ansiktet - i NÄSAN - är som att säga att han sitter här livs levande, jag i hans knä och hans bil står utanför mitt hus.
Med det menar jag - världen kommer att gå under om det här inte så bra underverket skett. Ska inte hetsa upp mig över en suddig bild innan jag sett om det är sant eller innan jag sett om det ser bra ut men jag kan inte tänka mig Tom med septum. Kan inte tänka mig någon så snygg med en så awkward piercing i sitt fina ansikte, sin fina fina fina fina näsa.

Att Bill satt i örhängen i sina gamla hål ser jag inte heller men det går väl an. Det är deras kroppar men... Septum är inte fint tycker jag. Nä.
Bilderna har jag inte sparat, det syns knappt. Men nu vet ni att jag är upprörd. Hmm.

västervik pt.1En del av bilderna är ju inte alls småsuddiga... Vet inte vad som hände där. I alla fall, orkar inte sitta vid datorn för att det är 30 grader här så jag ska bara kasta in bilder snabbt.
Stugan, havet, shopping (fick ingen bra bild på väskan)... Mycket randigt. Det röda linnet har en likadan ficka som det gråa. Och bikinitrosorna ser nästan stora ut på bilden, men de är faktiskt inte det.
Stugan är längre än på bilden, är ett till rum bakom fönstret, ser ju ut som en ministuga. Fast den är inte så stor - ett stort rum med bäddsoffa, tv, bord och stolar och ett litet 'kök', toalett och ett rum med en våningssäng.
Försöker fortfarande övertala pappa om att vi ska ha stugan med dusch nästa år, är enklare heh.

Imorgon ska jag träffa Matilda och bada och förhoppningsvis äta glass. Nu när shoppingen är över och mamma faktiskt är skyldig mig 65 kronor är jag rejält sugen på att gå till Blå Hjorten.
Har suttit med syster och sett på Valentines Day, tycker de kunde klämt in mera Taylor där. Vi såg lite på New Moon också och skrattade åt the well-known Isabella Swan som vanligt och dreglade (i alla fall jag, jag vet inte med henne) över Jacob Black. M-m-mums.

charlie får gärna högläsa sådär för mig.Lägligt nog är jag snart på kapitel 16 i den engelska boken, jag ska försöka beta av hela serien på engelska nu. Fast inte sista boken - den läste jag på engelska förut och andra delen som handlade om Jacob och hans pack var... Urtråkig. Fast Charlie får gärna komma med humoristiska brittiska inslag, kanske blir roligare då.
Skulle han by the way inte färga tillbaka till sitt bruna? Ser ju ut som om han färgat om håret rött haha. I don't mind though - han är sötare i rött.

home.

H-H-HEMMA efter fem timmar i en bil (okej, kom hem typ tio över fyra). Hemresan var jobbigare än ditresan, var så himla trött men fanns ju inget skönt sätt att sova på. Och sängen kunde jag inte kasta mig i när jag kom hem eftersom att den var full av vinterjackor i en stor hög. Köpte godis på hemvägen för 60 spänn (700 gram kärlek kallar jag det) och kom på när jag klev in i mitt rum att jag hade choklad och några andra roliga saker kvar på mitt rum (lots of love this day).
Då törs jag ju inte nämna att jag levt på godsaker alla dagar i Västervik. Bilder kommer väl imorgon, jag orkar inte ladda in nu. För nu ska jag slänga mig framför tv:n och äta godis...

RSS 2.0