västervik pt.1En del av bilderna är ju inte alls småsuddiga... Vet inte vad som hände där. I alla fall, orkar inte sitta vid datorn för att det är 30 grader här så jag ska bara kasta in bilder snabbt.
Stugan, havet, shopping (fick ingen bra bild på väskan)... Mycket randigt. Det röda linnet har en likadan ficka som det gråa. Och bikinitrosorna ser nästan stora ut på bilden, men de är faktiskt inte det.
Stugan är längre än på bilden, är ett till rum bakom fönstret, ser ju ut som en ministuga. Fast den är inte så stor - ett stort rum med bäddsoffa, tv, bord och stolar och ett litet 'kök', toalett och ett rum med en våningssäng.
Försöker fortfarande övertala pappa om att vi ska ha stugan med dusch nästa år, är enklare heh.

Imorgon ska jag träffa Matilda och bada och förhoppningsvis äta glass. Nu när shoppingen är över och mamma faktiskt är skyldig mig 65 kronor är jag rejält sugen på att gå till Blå Hjorten.
Har suttit med syster och sett på Valentines Day, tycker de kunde klämt in mera Taylor där. Vi såg lite på New Moon också och skrattade åt the well-known Isabella Swan som vanligt och dreglade (i alla fall jag, jag vet inte med henne) över Jacob Black. M-m-mums.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0