confusion never stops

Jaha. Min skola går lite hit och dit. Idag var det en åtta som druckit en aning för mycket på skoltid, spydde ned matsalen, blev medvetslös och fick åka ambulans. Orkar inte heller plugga mer, men jag måste. Tydligen ska de göra om i skolan, yeah sure, typ måla en vägg? Klassrummen då? Ser inte så trevligt ut ibland måste jag säga, näe. Fast de är duktiga på att ha varma element!
Kanske kan göra en lista på knäppa saker min skola tillfört mitt liv utan någon speciell ordning.

1. Brandlarmen. Herregud vad många brandlarm som gått. Fem dagar på raken, varje vecka, varje onsdag i tre veckor... Ja, historien går långt. Har fått stå ute i spöregn i en timma, har fått stått ute i snö och blåst. Men även solsken, prima ballerina. Nä.
2. När niorna välte våra skåp i sexan typ hela tiden. Inte okej.
3. Den där gången när Renato (en gammal vän) sprang in i en glasdörr, började blöda så att det rann från ett djupt, djupt sår i hans panna. Han frågade mig: "Blöder jag eller?" Jag kunde inte svara, för klart han blödde. EN ANING MYCKET, bara.
4. Alla byten av lärare. Inte heller okej.
5. Rakteterna som sköts inomhus med jämna mellanrum.
6. Skolans laptops som inte fungerar hälften av tiden.
7. Kalla NO-salar.
8. Dåligt med sittplatser, så att man får sitta på golvet om man absolut inte orkar stå på sina friska ben.
9. Ett krismöte så att vi fick vara lediga. Alltid kul!
10. Knivhot. Inte lika kul... Inte mot mig, men mot andra.
11. Händelsen i matsalen idag, med den där åttan. Fattar inte.

Känner mig lite gnällig nu, men klart att det finns bra saker också.

1. Alla stunder som jag skrattat tills magen värker.
2. Den gången då Calle testade Fridas kryckor i sjuan och gjorde ett magplask över golvet. Går lite in på nummer ett.
3. De minnen jag har. Många är det.
4. Bossebo och en del upptåg i biologisalen. BOSSE VART ÄR DU?!
5. Hajken. Det VAR kul, och en underbar miljö att paddla i. Förkylningen som följde var inte att leka med men ändå.
6. Den där gången när Emma, Dessi och Frida gick vilse och en hel buss åkte runt på vischan och letade efter dem.
7. Dagen på Ulva med nya klassen.
8. Blatte-insane. Vet verkligen inte vad killarna gjorde men det såg väldigt roligt ut, och att de skrek "BLATTE-INSANEEEEE" tills hela lärarkåren kom och skrek på dem var också lite roligt.
9. Det jag har lärt mig. Låter så himla fånigt, men det är sant. Har lärt mig så mycket mer än det man läser i de olika ämnena, jag har lärt mig att vara den jag är, har utvecklats som person och allt det där.
10. Slutligen, ett citat som jag kan skratta åt fortfarande om det är med rätt person, ett citat som är typ tre år gammalt och egentligen inget speciellt. "Jag heter inte Noa." "Nä, jag vet!"

det finns inga ordFotografering är någonting jag roat mig med de senaste dagarna då jag inte varit begravd i skolböcker (som ovan). Fotar allt nuförtiden tror jag, konstiga suddiga saker, saker jag tycker är vackra. Mest har jag lekt med olika inställningar och börjat använda Intelligent Auto allt mer. Förstår inte varför jag inte gjort det innan, bilderna får så mycket bättre fokus och skärpa! Apropå ingenting var det väldigt kallt idag. När jag kom hem gjorde jag varm oboy och två rostade mackor, gick upp på mitt rum och satte mig i min nya (begagnade) fotölj och la upp fötterna på elementet. Det måste vara den bekvämaste fotölj jag skådat. Fick den från mormor och morfar, de har köpt nya möbler. Morfar har suttit i den mycket så den är alldeles perfekt, och så kan man ställa in hur mycket lutning den ska ha, nu har jag halvlegat i den i cirka två timmar och pluggat (och värmt fötterna på elementet ännu mer, det är skönt). Fick sluta ett idag, 1 timma och 25 minuter tidigare. Så jag har hunnit plugga en del, lite på varje sak. Också rätt skönt.

it's a beautiful day

Hejhej. Jag ska nog ägna större delen åt att skriva på min hemkunskapsinlämning, min engelskainlämning och så ska jag skriva på frågorna till SO-provet. Gjorde det för hand igår men jag blir lätt slö då (hehe) så jag orkar skriva mer på datorn. Sitter även och är frågande angående ryktet om lilla Bills navelpiercing men Rebecca försöker lugna mig och säger att det inte är så. Kind of.

shoes.Mina nya skor! Det är en julklapp, faktiskt, jag älskar dem och blir ungefär 15,5 cm högre i dem (13 cm klack och 2,5 cm platå). Måste säga att de är enklare att gå i än vad jag trodde, självklart är jag ovan men de väger knappt någonting och är väldigt stabila. Glatt överraskad är jag. 398 :- med rabattkod gick de på, annars 438 (inklusive frakt) kronor. Så lite sparade mamma ändå.

För övrigt suger den här dagen. Jag vaknade och frös trots att jag sovit med ett dubbelvikt tjockt överkast och en filt förutom mitt täcke. Jag försov mig med flit, gick upp och lyckades bli klar på 12 minuter. Gjorde en äggmacka men åt bara hälften, vilket ledde till att jag blev hungrig under SET. Och den lektionen var ju ren kalabalik, vi skulle reda ut proven med min nya och gamla mentor. Förstår inte hur skolan kan ta ut detta på oss (att de inte har haft någon behörig lärare). Två veckor till spillo och nu förväntar de sig att vi kan saker? Nej, inte riktigt.
Har flera prov och inlämningar utöver det, så jag ska snart gå och plugga fysik igen. However så var det god mat, men någon liten ful unge kom till bordet och hällde väldigt mycket salt över min tallrik samt kastade salt på mig. Har aldrig förr sett honom så vad fan har jag gjort honom? Ingenting, exakt. Det var kallt ute också, och det är en bit att gå till och från matsalen. Var så sur efteråt att jag fick smådamp på en liten unge och skrek "UR SPÅR" när han sprang framför mina fötter endast för att jävlas. Dessa Vasabarn gör alltid så. Jobbigt, jobbigt.
Blåsten fortsätter och skorna är väl ett plåster på såren...

ha-ha-haloSnö. Tur att det är ett mänskligt fenomen och ingen som uppfunnit det, kanske bara namnet, för då skulle den personen vara illa ute. Idag när jag cyklade hem blåste det så kraftigt att cykeln flög åt sidan och halkade på isen och snön vilket ledde till att hjulen släppte från marken. Livsfarligt alltså. Kom hem med andan i halsen och var arg, sedan så hade min mamma inte hämtat posten så då rustade jag upp med vinterkängor, mössa och jackan samt luvan högt uppdragen och gick ut igen.
Ingen avi för mina skor. Har fått dem som julklapp, förresten. Perfect - för ett par sådana skor står på min önskelista. Eller gjorde.
På hemkunskapen idag lagade vi mat som aldrig förr och blev proppmätta. Men en tårta väntade ju i kylen... Ja, mätt + sockerchock = inte så bra. Gott var det i alla fall. Nu ska jag väl plugga fysik (om jag orkar). Puss

pictures of you pictures of me

Sitter här och ser snön smälta bort. Mer slask och mer blöta fötter. Apropå fötter som hör till skor lider jag för att ingen har pengar på sina kort så att jag inte kan få ett par fina kilklackar i min ägo. Jag kan inte gå på niornas bal utan dem. Och den är obligatorisk. Ser ni mitt problem?


talking about a revolutionBilderna hamnade i oordning men jag orkar inte fixa det nu. However är detta det som jag köpte i onsdags, har inte fått tid + ork för att ladda in bilderna än. Bilden med ramen är åtta av de rätt många bilder jag framkallade förut, jag rotade fram en ram i garaget för att jag ville ha upp några NU (och inte senare), lampan speglar sig lite men det är inte huvudsaken. Apropå revolution har jag första världskriget och ryska revolutionen att plugga. För att inte glömma mekanik inom fysiken. Jag tog en liten välbehövd datorpaus hehe.
Tror Olle åker ut nästa fredag ur Idol, I hope not, ville ju fälla en tår när han hängde löst och skickade iväg en sms-röst... Och Jays "drogskandal" får mig ju att vilja slå någon, han är en tittarfavorit men inte min (hans röst är för skränig) och trots detta får han vara kvar? Jaja, inte jag som bestämmer...

Vet förresten att det hänger en bh på första bilden. Tyvärr hänger den där for the world to see.

mr.lambertEn vecka och en dag för sent ungefär, men jag har inte haft ork eller tid. Nu väntar pluggande inför mitt fysikprov (känns som jag har noll och ingen koll, fasar lite över detta) och det blir nog så att jag lägger mig tidigt idag, för jag är sjukt trött. Har varit på gymnasiemässa idag, samt gått runt på stan i fem timmar och shoppat med Matilda och hennes pojkvän Matti. Hittade en stor kofta och ett snyggt linne, I'm happy! Lär posta bild på det imorgon om någon är intresserad av att se hur plaggen ser ut.

we made itSommar. Längtar tillbaka till den väldigt mycket. Funderar på att ta itu med mina bilder från konserten och leta ut någon som duger att visa upp, det är väldigt få ska jag berätta. För övrigt har jag ingenting att göra, har ätit lite för mycket Non Stop så jag har ont i magen as well...

10.11.09

"I wan't you to walk home tonight with a message. And that is no matter how much money, fame, success or sex you have in your life.. Don't mean shit unless it's connected with.. Love."


"mitt gift" - olleLagt upp denna förut men jag har ingen annan. På tisdag ska jag bli ännu hesare, tappar jag rösten är det väl olyckligt men värt det, kommer gå på nålar hela dagen och mr.Lambert, våga inte bli sjukare så att du måste ställa in. Svenskor/svenskar är något man måste uppleva.

the one that makes you happy

Jag är väldigt bra. Bara så ni vet. Puss.


2010Lets begin this. Året är inte slut riktigt än, men man måste väl börja någonstans. I år har jag varit rödhårig, vilket jag älskade. Jag har fått en ny mobil och den fick sedan avlida efter att den självmant hoppat ned i toaletten ur min hala jackficka. I mars var jag en hyper tjej som skulle se sitt favoritband för första gången, hur kunde jag sova den natten? Tre dagar innan klippte jag också snedlugg. Att det var snöigt kan ingen förneka - och det är deprimerande att det kanske blir sådär snart igen. Håret växte och jag började trivas i att ha det naturligt. Nu är det mest en röra och jag behöver en frisör. I år har jag missbrukat Skittles, förutom de på bilden har jag klämt i mig två påsar till tror jag, eller en. Jaja, mycket Skittles i alla fall.
Under sommaren har jag haft mycket kul med vänner och till skolavslutningen köpte jag min dåvarande drömklänning. Jag såg den en gång, och ville ha den direkt. Mamma var snäll och betalade de 599 kronorna och jag gick stolt iväg med en klänning importerad från London vilket kändes speciellt för då skulle ingen ha en likadan på min skola. Sommarlovet började jag med att stuka höger handled, förvånande va? Nej, jag är inte så förvånad längre. Några dagar efter att sommarlovet börjat så fick jag en ny mobiltelefon, även den rosa.
Nu har den en liten repa på skärmen och ett par vid knapparna men den är min älskling ändå. Och hur många gåner jag bytt bakgrundsbild är ju en fråga.

Hoppas någon tog sig igenom denna vägg av text.

just the way you are.

Kommer alldeles snart springa runt i stan och desperat sälja 24 stycken salamikorvar. Vem vill ha? 165 kronor för en korv är helt knäppt, vad kan man göra för de pengarna? Åka till Stockholm men inte komma hem, köpa en tröja, köpa en skiva, äta lunch på stan och fika.
Ändå hoppas jag att någon korvfantast köper upp hela lagret så att det är över och så att vi kanske kommer iväg till London/Paris/Barcelona. Lite delade tankar där i klassen och jag hoppas ändå att alla gör sitt bästa så att den bästa klassen får det bästa avslutet en nia någonsin kan få tillsammans.

your words in my memory are like music to me.Ungefär hälften av de underbara bilderna jag fick hem idag. De ska ramas in i en stor vit ram och hängas på en vägg där alla tydligt kan se dem.
Coldplay, sommar, Kent, Hamburg, minnen, mer sommar, en kall men underbar dag.

RSS 2.0