vi kan gå genom eld, bara för ikvällDet snöade ute idag, mina händer luktar pepparkaka for some reason och jag börjar bli sjuk. Ikväll ska jag äta pasta och korv till middag, jag orkar inte direkt plugga och imorgon är det skolbio.
Fick det bästa resultatet hittills på ett biologiprov som jag hade ångest inför och jag är väldigt, väldigt hungrig. Det var väl det.

höst.

Måste verkligen skärpa mig med bloggen men jag har inte haft tid, badar fortfarande i läxor och prov och det är någonting som jag inte gillar alls. Hittills har det gått bra men ändå.


radioactiveFin tjej som var här igår och gjorde min dag till en av de bästa på länge.

someone help us 'cause we're doing our bestEn bild jag inte visat förut, rätt mysig nu när det börjar bli vinter (ja, jag sa v-ordet) och imorgon tänker jag gå klädd i vantar, min höstjacka och kanske en mössa.
Det är marknad och jag dör om jag inte får köpa nougat och remmar (årets höjdpunkt förutom påsk, jul och födelsedag) och bra sällskap har jag as well!
Idag har jag även tagit mig i kragen och städat min garderob vilket slutade med att jag städade mitt rum lite snabbt innan jag skulle hinna ångra mig. Jag hittade 20 kronor, tuggummi och en jäkla massa shoppingpåsar.
Ikväll ska jag äta Skittles och ligga i soffan och skratta åt South Park för det mesta.

all I got was nothing

Har varit dött här ett tag, det vet jag själv, men jag har inte haft så mycket att skriva om. Jag har haft prao och umgåtts med hästar varje dag, fått ont i rygg och fötter och fått rejäl motion. Så nu kan jag ta det riktigt lugnt ett tag.
Har gjort framsteg inom ridningen, INTE ramlat av Ronjah på en hopplektion jag hade under praoen, cyklat mycket och blåst bort (nästan).

Nu pluggar jag stenhårt för att inte misslyckas totalt och ser fram emot helgen då det är marknad och främst för att Frida kommer hit på lördagen!

RSS 2.0