you won't find faith or hope down a telescope

Cyklar dagligen genom ett höstlandskap och lyssnar på årets hittills bästa album som inte finns på Spotify men det heter i alla fall Science&Faith med The Script.
Danny O'Donoghue och hästar är väl mitt dagliga sällskap denna vecka ända fram till söndag.

http://www.youtube.com/watch?v=oiedDMdJt9k

can anybody help me with these exit woundsHösten har kommit på riktigt och därför har jag köpt en höstjacka and I love it. En fin skjorta och ett par tights med hjärtan på har även fått tagit plats i min stökiga garderob.
Prao på måndag till fredag, ser inte fram emot det, och på lördag är jag funktionär på Helmer Ridcenter och får förhoppningsvis se Ronjah (min favoritponny fyi) tävla då!


"jag gillar att duscha men jag blir blöt av det."Tog en gammal bild som jag hoppas att de flesta känner igen. Har inte så mycket nytt, har ingen lust och inget minne på kameran... Japp. Imorgon blir mina ben förhoppningsvis fina i ett par tights med hjärtan på och snarast hoppas jag på att få den där fina jackan. Suktar efter den.

Ibland slinker det smarta saker ur min mun, men jag hatar verkligen känslan efter att ha stått i varmt vatten och så kliver man ut i det kalla badrummet med blött hår. Usch.


everythingSaknar sommaren. Visst är det sol ute nu men det är ju inte så varmt som det var på bilden.

we are smiling but we are close to tearsBilden har ni sett förr men jag tycker om den väldigt mycket. Bloggen är lite segt uppdaterad, jag vet. Har hunnit med att bli jättestolt över mig själv inom ridningen, rekordryktat en helt lerig häst, varit hos Matilda och gått på sidan av vägen och nästan blivit påkörd av en bil för att den tutade. Come on - det hjälper inte. Sedan finns det ingen annan väg till McDonalds. Nu blev jag sugen på äppelpaj, som jag åt där.

Vad ska jag göra den närmaste tiden då... Plugga, göra många prov, praoa fem dagar i ett stall, cykla mycket dit, och helgen den veckan ska jag vara funktionär på Helmers Ridcenter när det är hoppning för ponny och stor häst.
Lite spännande, hehe.

Det som kretsar i mitt huvud just nu är Adam Lambert, och sömn. Imorgon ska jag sova länge. Men nu kommer det säkert inte gå bara för det. Typ peppar peppar ta i trä (pik till Matilda som inte hört det uttrycket förr!).

Låtar just nu.

The Script – For The First Time
Carpark North – Just Human
Hurts – Wonderful Life
Snow Patrol – Set The Fire To The Third Bar
Rock Kills Kid – Hideaway

for the first time1. En biljett lycka till mig, en biljett lycka till Matilda.
2. Utsikten jag vaknar upp till om det är fint väder.


Imorse däremot vaknade jag inte alls, då vaknade jag cirka 1 timma och tio minuter för sent som ledde till total katastrof. I huvudet, för jag hann med bussen och hade allt med mig. Imorgon ska jag _INTE_ vakna tjugo över fem, ställa om alarmet till klockan sex, vakna av alarmet och somna om. Kom ihåg det, Emilia.

Hade lite smått tråkigt nyss och tittade massa gamla bdb:er, hihi blev glad av det, att se hur det var förr och inse att man har samma vänner nu. Puss på er.

clothes(es)Detta plus tre par trosor och ett par svarta tighta jeansleggings blev det idag. Fick ingen bra bild på jeansen men det är ju som svarta stuprör, typ. Use your imagination!

save me, save me from myself, there is no one else to set me free

Carpark North – Save Me From Myself

Såhär dags om två månader är det en dag och femtio minuter sedan, ungefär, som jag sprang in till Debaser Medis för att se fina Adam Lambert.
Yes, på måndag kan jag hålla biljetterna i handen och det känns helt awesome.
Sedan får vi inte glömma att Frida kommer om lite, lite mindre än en månad!

I'm here for your entertainmentAdam Lambert – For Your Entertainment

Den nionde november äntrar Adam Lambert scenen i Sverige och jag måste gå, there is TOTALLY, so not any other way. Nu kan jag snart dö lyckligare!

and miles from where you are, I lay down on the cold ground I, I pray that something picks me upBilden känns mysig och speglar sommaren och jag vill tillbaka till sommaren just nu. Vet att många förnekar det och bestämt påstår att det är sommar fortfarande, men sommar för mig är när man kan gå barbent och barfotad, sola och bada. Just nu får i alla fall jag vara så påklädd som möjligt hela tiden samt går runt med gåshud. Nu längtar jag till julen på sätt och vis för att det är väldigt mysigt då.

Snow Patrol – Set The Fire To The Third Bar

baby baby baby ooh

Hmm, den där satans dåliga låten har etsat sig fast på min näthinna och stannat där i 48 timmar, kan någon ge mig musiktips eller?
Bloggen blir lidande pga skolan, får inte direkt massor av ork över. Hold on.

RSS 2.0