the best part of me was always youTrue story, det händer mig jämt. Idag tog jag årets första joggingtur, gick rätt snabbt faktiskt. Glömde helt vad jag skulle skriva men så kan det gå! 

lalalala rubrik

Är inte en bra bloggare idag. Igår hade jag ingen dator men nu har jag det så jag ska ta tag i biologiarbetet. Fick sluta 12.20 idag, fast jag fick veta det typ 12.45 efter lunchen. Skönt! Hade egentligen två lektioner till, men biologin var inställd så alla som har tyska efteråt frågade om vi fick ta med hemuppgifter istället och det fick vi. Det är konstigt, för alla som har tyska har det på tisdagar men inte på onsdagar, och de som har franska och spanska har det på onsdagar men inte på tisdagar. En av våra förra vikarier kunde inte arbeta den ordinarie tiden och nu har de inte ändrat, men det gör inte mig någonting för då får jag om jag har tur ta den tidigare bussen både tisdag och onsdag. Mycket text. Ska nog spara skrivarlusten till biologin.

down
save me from fallingLyckades knäppa en kass mobilbild på Hutten idag! Denna gång hade jag och min syster inget sällskap förutom varandra så vi kikade mest runt på omgivningarna. Hon ska börja rida Mariannes häst Sweeti nu istället för Celeste som ska säljas tidigare än planerat. Det gör dock ingenting för Sweeti är mer uppfostrad, kan man lugnt säga. Satt på en väldigt tittig häst idag, han blev rädd för plast och bilar och just ingenting. Fast det nyss blivit lördag börjar jag känna söndagsångesten, för jag vill inte att det ska bli måndag haha...

they all think I'm crazy but to me it's perfect sense

Det är snart fredag igen. Väldigt skönt tycker jag, även fast jag ska upp tidigt på lördag och åka till Hutten. Ser fram emot det, samtidigt som jag inte gör det, eftersom att det blåser galet mycket här. Och det blåser alltid mer i Norrlänna, har jag märkt, så det blir intressant. Har funderat på att se Oskar Linnros på Grönan i år. Det lockar väldigt mycket! Tycker att han är sommarmusik, även fast den första mars är i princip när sommaren har slutat.
Bildlöst idag men lite text ändå. Kände mig tvungen!


glam nation liveHade lite tråkigt häromdagen. Kanske märks! Nu sitter jag här en aning varm i kroppen för att jag lyssnar igenom en underbar livekonsert av Adam Lambert på Spotify. Och jag har hört ungefär det live, hihi han är så grym!
Just nu önskar jag att jag hade obegränsat med pengar. Saker som är spikade i sommar är... Ja, en ungefär, och det är väl Gröna Lund. Jag vill åka till Boda Borg, och på kryssning. Det sistnämnda tror jag inte vi får råd med men drömma får man alltid. Sedan vill jag släpa med mig Matilda till Gröna Lund igen i september för att se på Oskar Linnros. Det som fattas är The Script just nu!

Adam Lambert – Glam Nation Live

And by leaving my door open, I'm risking everything I own, there's nothing I can lose in the break in that you haven't takenHär sitter jag och multitaskar nu för tiden (mobil, tv, dator och musik). Borde plugga tyskaglosor då jag har en svag aning om att de var till imorgon men jag orkar inte riktigt. Gillar förresten mannen i bakgrunden som lutar sig lite tillbaka med armarna i vädret! Ser roligt ut. Häromdagen var det faktiskt en rätt stor måne ute, inte så stor som alla sagt att den borde vara enligt mig men jag fick några hyfsade bilder. Jag kan inte berätta så mycket om idag, förutom att jag älskar, älskar och återigen älskar The Script.

om migI brist på annat att göra, så gör jag nu i förväg ett tidsinställt (LÅNGT) inlägg för att vara säker på att jag inte direkt försummar bloggen så som jag brukar! Jag hade tänkt vara lite mainstream och skriva om mig själv. Har även lagt upp tre bilder.

Första bilden finns där för att det är på mig och två människor jag träffar varje dag och jag har känt andra personer längre, men jag har i alla fall varit vän med dessa två sedan sexan. Vi bråkar rätt ofta (en del tjejer har till och med kommenterat "men vad ni tjafsar jämt :("), och blir sams igen, är dryga mot varandra eller bara är sådär onormala.

Andra bilden är väl så mycket jag som det kan bli! Den är dock gammal, men jag saknar det nästan för mitt rum där jag hade sängen, det var en riktigt mysig hörna. Men jag menar, Tokio Hotel, Coldplay, godis, mp3, mobil... Ett par delar av mig och mitt liv.

Den sista bilden är någonting jag är väldigt stolt över! Det är min 'bok', kalla det vad ni vill men det är lite över 100 sidor. Ett ex fick min kompis i present för att hon pratat om det så jag överraskade henne lite och det andra exet har jag i bokhyllan. Har nog som en dröm att få ge ut någon form av bok, eller i alla fall få respons på det jag gillar att göra.

Om jag skulle beskriva mig själv med ord, skulle jag skriva: galen, knasig, rolig, trött, smart. Jag är ungefär 161 centimeter lång, jag drabbas lätt av prestationsångest och jag vill ha längre hår. Jag har bra betyg men vill ha bättre, jag är nästan aldrig nöjd, och jag bryr mig ibland för mycket. Jag funderar för mycket på hur andra uppfattar det jag gör, eller hur jag är och så blir jag hungrig ofta. Jag är väldigt mobilberoende och har den med mig nästan hela tiden och smsar väldigt mycket.

Om andra skulle beskriva mig i nuläget, eller säga ord om mig skulle de säkerligen säga: 96a, pluggis, knäpp, knasig, har dålig humor, smart, kort.

I nutiden så hoppas jag stenhårt på att komma in på John Bauer, och jag hoppas att det blir bra där. För övrigt har jag hemliga/inte så hemliga drömmar om att få träffa Olle Hedberg, David Jost och... Om ni tittar på andra bilden förstår ni nog hur det lär arta sig om jag fortsätter. Random fact: jag vet inte varför jag skriver det här egentligen, men så kan det gå.

Någonting annat om mig? Jo. Jag gråter när jag blir arg, jag blir lätt arg så jag gråter ofta, jag är klantig och jag tycker om hästar. Väldigt mycket. Jag har nyss hittat en medryttarhäst. Han är 16 år i år och heter Rapide Hut och är väldigt söt. Hittills kommer vi bra överens. Jag är kär i en person som inte vet om det, jag är trött just nu och jag längtar tills sommaren då jag har avgett ett löfte om att köpa glass på Slagsta och sitta på bryggan i vanlig tradition och äta den. Jag vill inte separeras från min klass, för 9C är bäst och så är det bara. Jag vill inte gå på Paulinska skolan längre samtidigt som jag vill det då den är så himla knasig och jag har hittat så många vänner där och lärt mig så himla mycket nytt. Och träffat många kloka människor. Nu får det räcka.

och som en viskning, ser vi syner nu igen, det här är något som inte ens har häntEn av de finaste pojkarna på jordens yta. Idag har jag skrivit nationella prov i fysik, blivit nöjd och sedan känt totalt tvärt om, nu är jag mest nervös över hur det egentligen gick då de enklaste frågorna var sådana jag fick gissa på. Imorgon väntar jobbigaste dagen på veckan då vi bara räknar ned timmarna tills vi får sluta (förra veckan var vi sex personer kvar av typ tjugo/tjugotvå efter lunch), och sedan ska jag ha teori på ridningen från tjugo över sex till halv nio. Tycker det är lite jobbigt långt det också. Jobbig torsdag.

(håna oss - vi rör oss ni står still)
Kent – 747

led to a world, when worlds collide

Idag har jag spelat gitarr när vi skulle spela upp en bit på en låt som om jag aldrig gjort annat - vilket faktiskt gick hem, bråkat men blivit sams, bakat en kick-ass sockerkaka och blivit fylld med vårkänslor. Har inte så mycket mer att skriva, förutom att jag kommer dö imorgon när det är nationella prov i fysik. Hade faktiskt hellre föredragit biologi eller kemi men jag har inte en sådan tur. Dock gick det bra på matteprovet, och tyskaprovet! Fick tillbaka dem idag. Spelade upp en bit av en låt på musiken och det gick också bra. Fick även åka med trebussen hem, så idag har det väl varit en bra dag.

did you feel a need for changeThe pic's been up before men vad kan man göra. Kameran ligger och dammar (fast imorse luftade jag den lite) och jag borde väl egentligen repetera lite fysik tills på onsdag. Har total panik över det, även fast min lärare säger "ni ska inte få panik". Förlåt, men det har jag redan fått. Har blivit lite småkär i en häst, även fast han bockade och sparkade bakut för första gången på åtta år (blev jag informerad om) just för att jag satt på. Tack Hutten.

Lite gulligt namn faktiskt, och han är riktigt snäll när han inte tar efter Celeste's beteende (för det var det han gjorde). Tror vi kan komma bra överens, har inte provat rida honom mer genomgående men det hoppas jag att vi kan göra när snön försvunnit ur paddockarna. Rapide Hut heter han, och jag googlade lite igår. Man kan inte tro att han faktiskt tävlat fälttävlan, och Marianne som äger honom sa att han var menad som galopphäst. DET kan man verkligen inte tro förutom att han är ett engelskt fullblod som passar till sådana ändamål och förutom när han är lite för ivrig. Dessutom är han hopplös att ha uppbunden i boxen när man sköter honom, för går man iväg en meter så är knuten uppknuten och dörren uppskjuten, fast han rymmer inte. Det är väl... Bra.

I've got these habits that I cannot break

Min mamma har fått en jobbdator. En liten en. Eller ja - hon har fått lånat en, och jag är den enda förutom pappa nu som inte har en egen laptop så jag får låna den ibland, ganska så awesome faktiskt. Nu är det långhelg för jag har studiedag på måndag! Imorgon ska jag provrida, är väldigt peppad. Speciellt eftersom att det gick väldigt bra på ridningen igår. Känner mig förresten kluven, vad blir det på tisdag? Desperata husfruar eller 99 saker man måste göra innan man dör? Tror det första. Så blir det TV6 Play senare, för jag måste få skratta.


one heartbeat lost in the crowd

Idag kommer jag inte få ur mig något speciellt vettigt här, för idag känns allt grått och tråkigt. Jag är rätt arg och ledsen samtidigt som jag undrar varför det inte går bra även fast jag har lyckofärg: grön varje morgon i tidningen, det har jag haft i typ över en vecka. Det börjar bli lite läskigt. Och grön är min favoritfärg. Give me some luck then! Brukar tro på mina horoskop, för er som undrar...

we will never be the sameTror inte att jag fotat på evigheter så jag vet ungefär hur rolig bloggen är just nu. Typ 7 % rolig av 100 möjliga procent. Ibland känner jag att jag vill gömma mig lite sådär som på bilden ovan, den är tagen i slutet på januari tror jag, när jag var på filmkväll hos Matildas pojkvän Matti och stannade sent. Numera, jag nämnde sent av en anledning, är jag mest dödstrött hela tiden, om jag ville skulle jag kunna lägga mig och sova nu. Men det kan jag inte för ikväll är det "99 saker man måste göra innan man dör" på sexan, precis min humor. Förra gången låg jag dubbelvikt i soffan hela programmet och höll på att spruta glass över hela övervåningen. Erik och Mackan brukar jag skratta åt, jag vet inte riktigt vad det är med deras program hihi.

Förresten, blir arg för att den här låten inte finns på Spotify!
http://www.ilike.com/artist/Theft/track/Never+Be+The+Same

Never Be The Same med Theft.

tjuvlyssnat

Två killar, ~19 sitter och pratar.
Kille 1: Alltså, du ska vara jävligt glad för att du är bög.
Kille 2: Jaha?
Kille 1: Ja. För flickvänner är sjukt jobbiga. Så petiga med allt typ.
Kille 2: Som?
Kille 1: Som tjejen, hon tjatar hela tiden om att vi ska städa. Och jag får inte äta godis när jag vill!
Kille 2 är tyst.
Kille 1: Och nu idag sa hon att hon aldrig mer vill att jag ska ha samma kalsonger två dagar i rad! Fan va petigt.
Kille 2: Eh... Jag byter varje dag. Alla killar jag varit ihop med har bytt varje dag.
Pinsam tystnad följer.

thank god for making you a winnerEmma i min klass svarade aldrig på om jag fick ta bilden till bloggen (måste ju föreviga detta haha) men om jag inte får det plockar jag väl bort den, här är den så länge i alla fall haha och det är hon som tagit den. Hade jättefina kläder och JA jag håller för näsan, jag hatar vatten i näsan och när det är iskallt blir det ju inte bättre.
Idag så har jag, mamma, pappa och min syster åkt till Norrlänna och träffat Marianne med medryttarhästen. Eller hästarna, för hon har fått hem sitt sto. Tror hon heter Celeste, eller något i den stilen, jag hörde inte riktigt när hon sa det till mamma. Valacken jag ska provrida nästa lördag - exciteeed - heter något krångligt men kallas för Hutten. Han var riktigt fin och vänlig, så jag hoppas allt går bra.

fjärde mars 2010 -> fjärde mars 2011Facebook kryllar, för mig, av fans som skriver om att det var ett år sedan Tokio Hotel-konserten idag. Jag planerar inte att vara speciellt annorlunda här i bloggen, det är så konstigt att det är ett helt år som gått. Redan. Och den dagen var en av de bästa i mitt liv kan jag lova. Sitter och lyssnar på livealbumet lite grann för nostalgins skull. Idag har jag badat isvak, det ni. Det var riktigt, riktigt kallt men efteråt hade Matti, Matildas pojkvän som trotsat henne och kommit dit för att titta, köpt varm choklad som jag och hon drack i bastun, det var mysigt. Och självklart skulle min idrottslärare envisas med att ställa frågor när man var i vattnet vilket fick Calle till total frustation i alla fall, haha!

Imorgon ska jag till Norrlänna och träffa Marianne med medryttarhästen och apropå hästar ramlade jag av igår. Uranos gjorde en fin tvärnit då svängen blev helt fel (mitt fel) och jag föll av och lyckades undvika att ramla på bommarna i alla fall, men han blev rädd och fäktade med benen så jag blev sparkad på knät. Fint blåmärke där nu som ömmar. Dock gick det mycket bättre efteråt, för att jag var bestämd på att det skulle gå.

en liten ros med ett hål i sin själ, som gjorde rätt men av dåliga skälLa aldrig upp videorna jag filmat under februaris musikupplevelser, men här kommer en. Inte den bästa videon men den ger åtminstone mig bra minnen, kanske borde matchat videon med rubriken men icke! Det stör mig inte alls att det är mars, för det innebär att det kanske bara är en månad kvar av denna irriterande jobbiga kyla. Och så får jag snart gå in mina fina svarta Converse. Nu i början av mars och slutet av februari har jag lyssnat på, och lyssnar på Neon Trees, Oskar Linnros och Viktorious. Och i nostalgi lyssnar jag på en hel del Tokio Hotel.
Check it out, min påbörjade lista.
MARS

RSS 2.0