om migI brist på annat att göra, så gör jag nu i förväg ett tidsinställt (LÅNGT) inlägg för att vara säker på att jag inte direkt försummar bloggen så som jag brukar! Jag hade tänkt vara lite mainstream och skriva om mig själv. Har även lagt upp tre bilder.

Första bilden finns där för att det är på mig och två människor jag träffar varje dag och jag har känt andra personer längre, men jag har i alla fall varit vän med dessa två sedan sexan. Vi bråkar rätt ofta (en del tjejer har till och med kommenterat "men vad ni tjafsar jämt :("), och blir sams igen, är dryga mot varandra eller bara är sådär onormala.

Andra bilden är väl så mycket jag som det kan bli! Den är dock gammal, men jag saknar det nästan för mitt rum där jag hade sängen, det var en riktigt mysig hörna. Men jag menar, Tokio Hotel, Coldplay, godis, mp3, mobil... Ett par delar av mig och mitt liv.

Den sista bilden är någonting jag är väldigt stolt över! Det är min 'bok', kalla det vad ni vill men det är lite över 100 sidor. Ett ex fick min kompis i present för att hon pratat om det så jag överraskade henne lite och det andra exet har jag i bokhyllan. Har nog som en dröm att få ge ut någon form av bok, eller i alla fall få respons på det jag gillar att göra.

Om jag skulle beskriva mig själv med ord, skulle jag skriva: galen, knasig, rolig, trött, smart. Jag är ungefär 161 centimeter lång, jag drabbas lätt av prestationsångest och jag vill ha längre hår. Jag har bra betyg men vill ha bättre, jag är nästan aldrig nöjd, och jag bryr mig ibland för mycket. Jag funderar för mycket på hur andra uppfattar det jag gör, eller hur jag är och så blir jag hungrig ofta. Jag är väldigt mobilberoende och har den med mig nästan hela tiden och smsar väldigt mycket.

Om andra skulle beskriva mig i nuläget, eller säga ord om mig skulle de säkerligen säga: 96a, pluggis, knäpp, knasig, har dålig humor, smart, kort.

I nutiden så hoppas jag stenhårt på att komma in på John Bauer, och jag hoppas att det blir bra där. För övrigt har jag hemliga/inte så hemliga drömmar om att få träffa Olle Hedberg, David Jost och... Om ni tittar på andra bilden förstår ni nog hur det lär arta sig om jag fortsätter. Random fact: jag vet inte varför jag skriver det här egentligen, men så kan det gå.

Någonting annat om mig? Jo. Jag gråter när jag blir arg, jag blir lätt arg så jag gråter ofta, jag är klantig och jag tycker om hästar. Väldigt mycket. Jag har nyss hittat en medryttarhäst. Han är 16 år i år och heter Rapide Hut och är väldigt söt. Hittills kommer vi bra överens. Jag är kär i en person som inte vet om det, jag är trött just nu och jag längtar tills sommaren då jag har avgett ett löfte om att köpa glass på Slagsta och sitta på bryggan i vanlig tradition och äta den. Jag vill inte separeras från min klass, för 9C är bäst och så är det bara. Jag vill inte gå på Paulinska skolan längre samtidigt som jag vill det då den är så himla knasig och jag har hittat så många vänner där och lärt mig så himla mycket nytt. Och träffat många kloka människor. Nu får det räcka.

Kommentarer
Postat av: n,

Sv: Det är tysken såklart, hur kan det vara Tom som sitter i min soffa egentligen?XDHaha tänk att jag läste hela inlägget o_o såå långt, men intressant. Älskar mittersta bilden, jävligt mysig hörna det måste jag hålla med om!

2011-03-19 @ 12:15:20
URL: http://obsessedofyou.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0