kan inte sluta le/mycket text

Av många anledningar. Dels för att jag har haft en satans grym fredag och skrattat mycket, även fast det var jobbigt på idrotten. Men jag älskar som sagt idrotten! Till exempel så vill vår lärare inte att vi ska skicka PM till henne på Elits (sidan skolan använder) utan hon sa "Facebooka istället" haha. Och så kallar hon oss fina saker hela tiden, och hon har erkänt att vi är hennes bästa lektion på veckan. Hell yeah!

Det jag ville få sagt var att det har hänt knasiga saker också. I matsalen stod jag och bredde smör på en bit baguette, och skulle lägga tillbaka smörkniven. Då stod en av matsalens tjuriga anställda där och skulle lägga i mer bröd i brödkorgarna och trots att hon såg att jag var halvvägs med handen mot smöret körde hon sin hand i vägen. Resultat: en brödbit flög raka vägen ned i smöret. Jag såg bort för jag förstod att hon skulle bli jättesur, och mumlade ett "oj då..." och typ smet iväg. Eddie berättade efteråt att hon givit mig en MÖRDARBLICK. Tur att jag inte såg på henne då!

Och till råga på allt, när vi skulle på tåget hem var vi snabbt på tåget och tittade inte på tavlorna utanför som vi alltid gör. När vi suttit där i tio minuter så hör vi något i högtalarna om att tåget ska till Kungsör och Arboga. Har aldrig skrattat så mycket fast samtidigt haft panik i magen. De skulle dela på tåget vi skulle med, och självklart satte vi oss i fel ände av tåget... Aaaah hur kan de göra så? Hade jag varit själv hade jag inte hört på grund av musik. Hahaha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0