Hot Chelle Rae live 4/4 2012 i text och bild

Dagen började klockan fem då alarmet ringde. Var extremt jobbigt att gå upp trots att jag skulle iväg till Stockholm, och jag blev sen till tåget men hann dit ändå! Tågresan gick väldigt snabbt och väl i Stockholm mötte vi upp Rebecca och Petra på centralen, skaffade förköpsbiljetter till pendeltåget och begav oss sedan till Kulturhuset. Vi var först, inte så förvånande. Efter någon halvtimme fick vi sällskap av en tjej och snart två till. Efter tre timmar var vi väl typ tio-tolv stycken och då fick vi börja köa inne, extremt tacksam för det! När vi började bli väldigt många infördes kösystemet med nummer. Jag blev nummer tre!

Trots att det var ett rätt stökigt (alla var överallt) system fungerade det bra. Alla kunde gå iväg, alla fick sitta inomhus, de kunde sitta vart de ville och så vidare. Alla kunde helt enkelt umgås med varandra. Senare på dagen kom även SVT dit och gjorde ett reportage. Ska bli intressant att se vad som kommer med, om man syns och så vidare, jag fick i alla fall en fråga så vi får väl se om de tar med den hahaha. Det var en liten boost, att något kul hände. Runt två så tweetade även Nash (gitarristen) namnet på ett café, en tid och ett frågetecken. Självklart stack vi dit och vi fick träffa honom! Doooog så hårt, det var så overkligt och han var så himla trevlig. Fick bild, autograf och en kram!

Efter det gick tiden extremt fort. Alla hade roligt, vi ordnade ihop en fanaction, hjälptes åt, pratade och peppade. Efter klockan sex började vi ordna upp kön, några mer än andra men alla hjälptes i alla fall åt. En från Studion blev i alla fall imponerad och gav oss beröm hahaha. Är förvånad över att alla lyssnade och faktiskt ställde sig i nummerordning, det var ändå runt 160 nummer som getts ut. Och ganska snart fick vi i alla fall komma in, galeeet! Självklart fick vi plats vid staketet, i mitten! Helgrymt. 

Väntan på förbandet var extremt seg, och mina knän gjorde så HIMLA ont. Helt stört. Men jag kunde inte heller sätta mig ned för precis alla stod. Hur som helst så var förbandet inte bra, förutom en låt, men de var i alla fall peppande. När de var klara dröjde det inte så jättelänge innan Hot Chelle Rae kom på scenen! Min röst dog redan efter första låten, hahaha. Då kan ni ju tänka er min hals efter cirka 18 låtar. Vi hade åtminstone grymma platser och allt var helt perfekt.

Vår fanaction gav verkligen resultat. Den var att vi skulle stå stilla under första versen på andra låten, helt stilla och inte sjunga eller röra oss. Vid refrängen skulle vi kasta upp ballonger och bara go crazy! Det gjorde dem verkligen glada och de sa att de uppskattade det vi gjort. De spelade hela "Whatever" och några gamla låtar, samt två covers (Teenage Dream och en låt av Weezer) samt Emo från deras gamla band Miracle Drug. Kan även tillägga att jag fick hålla Ryans hand under några sekunder, heheh. Bästa handen jag någonsin hållt i.

När konserten var slut var det lite sorgligt, men jag var verkligen lycklig. Det hade varit så himla bra. En tjej som vi pratat med under dagen hade tyvärr svimmat/kollapsat i slutet så vi gick till henne, och satt där en liten stund samt drack isvatten från baren (de så kallade vakterna var så jävla kassa, vi bad om vatten för att det var extremt varmt och trångt, och deras svar var: 'det får ni hämta i baren' men det GÖR man ju inte om man är nära på att kollapsa/står långt fram/whatever. Och när en tjej till slut föll ihop, fick man skrika flera gånger för att de ens skulle höra en, de bara satt i varsitt hörn och såg sura ut. SKÄMS!)

Hur som helst såg vi en folkmassa vid kravallstaketet till slut, och ställde oss frågan om bandet var där. Det var de, så vi sprang dit och lyckades få bild + autograf av alla! Lite senare kramade jag även Jamie, och även Ryan när bandet skulle lämna lokalen, samt sa hejdå till Jamie (världens sötasteee). När jag skulle få autograf av Ian frågade jag honom om han kunde signera tre stycken förutom lappen han signerade åt mig, för att en vän hade kollapsat och hon plus dem inte kunde komma dit, för att de skulle ta hand om henne och så vidare. Han var jättesnäll och sa:
"Oh, wow, I heard.. What happened?" och jag sa "Well... Crazy concert!" hahaha. Rätt uppenbart liksom. Men de var verkligen jättegulliga och tog sig tid, trots att de erkände att de var helt slut.

I en recension skrev även skribenten att Ryan sagt till honom/henne att spelningen var bättre än den de haft i Amsterdam (Stockholm och Amsterdam var de enda Europaspelningarna denna turné, galet). Det var också vårat mål under dagen. "Vi måste ju slå Amsterdam!" Mission accomplished. Efter konserten och träffen med bandet/väntan på att träffa bandet igen gick vi till centralen och satte oss på pendeln mot Södertälje, fick skjuts hem, åt lite och dog i sängarna. Har ALDRIG förr uppskattat min säng så mycket. Världens bästa säng.

Här följer lite bilder. Den som läst allt detta: du är bäst!

... och så avrundar vi text- och bildbomben.

Kommentarer
Postat av: lyckliga tjejen med 1:an på handen

Bäst bäst bäst bäst bäst x hur mycket som helst och lite till.

2012-04-05 @ 22:38:24
Postat av: N F |

Hihi läste allt! Men låter som en skitawesome dag !:D

2012-04-06 @ 12:37:56
URL: http://obsessedofyou.blogg.se/
Postat av: frida

Jag är bäst. Och han på nästsista bilden var snygg

2012-04-07 @ 10:43:53
URL: http://fridaburell.blogspot.com
Postat av: Elin och Julia

Fan vad nice, vi var också där. Var ju helt jävla awsome!

2012-04-08 @ 11:52:41
URL: http://hormonerna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0