jag är så kär i dig

 
 
6639 kronor senare är min älskling hemma. Just nu laddar batteriet men sen ska jag ned till sjön och bara leka runt med den. Förutom kameran och objektivet och massa papper, en gratis fotokurs från Nikon och standardgrejer följde det ju med en väska, ett UV-filter, en putsduk och ett minneskort på 16 GB. Totalt värt varenda krona även fast jag är sjukt fattig. Men om ni ska köpa något till en kamera eller liknande rekommenderar jag Cyberphoto. Grym personal (jag fick ju 300 kronor rabatt!) och paketet kom snabbt. Sedan är det ett plus att de skickar med godis. Jag fick en Mars. Jag älskar Mars.

Kommentarer
Postat av: Anna Stohr

Emiliaaaaaa! Förlåt att jag inte svarat på din kommentar. Blogspot äger, rekommenderar verkligen det framför blogg.se (som jag hade för flera år sedan men hatade för att det krånglade hela tiden). Blogspot är lite krångligt i början, men när man kommit in i det är det superenkelt. Registrera dig på blogger.com (man skapar ett google-konto) och följ sedan guiden. Jättelätt och mycket bättre än blogg.se! PS underbart fin kamera!

Svar: Haha det gör inget. Jag har kommit igång lite nu, såhär ser det ut nu (om du orkar kika): emiliahudatzky.blogspot.com. Men jag förstår inte alls hur man lägger till en sådan stor bild på sig själv som du har, samt en text. Texten får jag dit, men bilden blir miniliten (har laddat upp en profilbild via Blogger, ska man ens göra så?). Ååhhh förlåt för massa frågor men jag har suttit här jättelänge haha! Tack så mycket btw, jättefin är den :D Haha
emiliahudatzky.blogg.se

2012-07-10 @ 00:01:56
URL: http://annastohr.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0