halvbra dagLiten och stor, hehe. Egentligen tänkte jag slänga in lite klädbilder och kanske en bild på mig men... I FEEL LIKE ROADKILL. Mitt ansikte är snustorrt, vilket SYNS. Så äckligt. Tack gode gud för krämen ovan. Svindyr men jättebra. Och att bli insmörjd med Epiduo när man är såhär torr = rött ansikte i skolan dagen efter + smärta. Jaja. När jag är färdigbehandlad kan jag säkert vara på bild JÄÄÄÄMT för att jag kommer älska min nya hy.

Förresten kan SJ gå någonstans. Långt bort. Fast justja, de kommer ju inte fram! Idag satt jag sammanlagt en timme på tåget. Brukar gå på när tåget kommer = ca 15 minuter innan det ska gå. Men jag kom till Strängnäs när jag suttit på tåget 1 timme för att de inte kom från stationen. Och lokföraren informerade (halvskrek???) frustrerat i högtalarna vad som skulle ske. Är väl inte deras fel om halva tåget slutar fungera men... Alltid SJ, liksom.

Förutom detta (...långa dagboksinlägg) så har jag haft en bra dag och jag har skrattat väldigt mycket. Kommer leva länge.

Kommentarer
Postat av: Johanna Grant

sv: köpte de härifrån på eBay helt nya :) - http://www.ebay.com/itm/Jeffrey-Campbell-Spike-Shoe-Black-/320858727453?pt=US_Women_s_Shoes&var=&hash=item76c1c2f712#ht_1149wt_9521520 inkl frakt blev det sammanlagt sedan får jag betala ca 250 i tullavgift nu närjag hämtar ut det och det kan variera men är inte säker.

2012-03-13 @ 19:18:29
URL: http://johannagrant.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0